Jadłospis

19.02.2018 – 23.02.18
 
                                                                                        Składniki alergenne
Poniedziałek
Zupa neapolitańska z  makaronem           (1,3,7,9)
Naleśniki z serem polane śmietaną z jogurtem, jabłko
Woda z miętą i cytryną
Wtorek
Zupa  z fasolki szparagowej,chleb                 (1,7,9)
Schab gotowany, kasza kuskus, surówka z kapusty pekińskiej, owoc
Kompot
Środa
Zupa barszcz czerwony, chleb                          (1,3,7,9)
Pyzy z mięsem i soczewicą surówka z warzyw mieszanych, owoc
Herbata owocowa
Czwartek
Zupa pejzanka, chleb                                                (1,3,7,9)
Pieczeń z mięsa mielonego, ziemniaki, buraki zasmażane, owoc
Sok jabłkowy
 Piątek
 Zupa krupnik ryżowy, chleb                            (1,3,4,7,9)
 Ryba smażona , ziemniaki, surówka z selera z rodzynkami
 Herbata z cytryną